VISJ Vereniging activiteiten
webmaster@verenigingitaliaansestaandejachthonden.nl
Terug naar Vereniging activiteiten pagina
 

VISJ Raduno 2018
Noteer in uw agenda: 20 +21 oktober 2018
Een leuk weekend voor Bracco Italiano en Spinone Italiano. Lees deze hele pagina goed door en schrijf in!

BELLO & BRAVO FESTIVAL!
Net als afgelopen jaren organiseren wij in hetzelfde weekend een veldwedstrijd en de kampioensclubmatch. Op 20 oktober is er de VISJ veldwerkwedstrijd. Tijdens de kampioensclubmatch (21 okt.) en de veldwerkwedstrijd worden punten vergeven, aan het eind van het weekend worden deze punten bij elkaar opgeteld. De hond met de meeste punten wordt, aan het einde van de KampioensClubmatch, bekroond met de clubtitel VISJ Bello&Bravo 2018.

VISJ VELDWERK WEDSTRIJD
Zaterdag 20-10-2018
Op zaterdag 20 oktober hebben wij een mooi terrein tot onze beschikking, waar (alleen) leden van onze Vereniging hun Bracco Italiano of Spinone kunnen laten beoordelen tijdens een veldwerkwedstrijd. Klik hier voor het VISJ Veldwerk Reglement . In de ochtend zo rond de klok van acht uur wachten wij de deelnemers op. De precieze tijd en het adres volgt zodra alle inschrijvingen binnen zijn. Zo rond de klok van vier uur sluiten wij deze dag af met het uitdelen van deelname diploma's, op dit diploma staan (eventueel) de punten vermeld die meetellen voor het de Bello&Bravo 2018 klassement.

NB.: Alleen honden van VISJ leden en die ouder zijn dan 14 maanden kunnen inschrijven voor deze veldwedstrijd.
NB.: Alleen honden die naast deze veldwedstrijd ook ingeschreven zijn voor de VISJ KampioensClubmatch 2018 doen mee in het Bello&Bravo klassement.

Ga nu naar het Inschrijfformulier Veldwerkwedstrijd en download het word document. Het formulier stuur u naar email adres.: visj.jachtcommissie@gmail.com U heeft tot 20 september de tijd hierna sluit de inschrijving voor de veldwedstrijd.

INSCHRIJFGELD
Deelnemen aan de veldwedstrijd kost € 35,00 per hond.

U krijgt na inschrijving een bevestiging en c.a. 7 dagen voor aanvang een toegangsbewijs toegezonden per email.

Heb je nog vragen, stel ze aan de VISJ jachtcommissie, email.: visj.jachtcommissie@gmail.com
Wij rekenen op een gezellige dag en hopen jullie te verwelkomen!
De VISJ Jachtcommissie.

VISJ KAMPIOENSCLUBMATCH 2018
Zondag 21-10-2018
De inschrijving voor de 2018 Kampioensclubmatch van de Vereniging Italiaanse Staande Jachthonden is geopend. Op deze Kampioensclubmatch zijn zowel honden van VISJ leden als niet leden van harte welkom om deel te nemen. Bij voldoende inschrijvingen mag de Vereniging een dubbel CAC geven aan de Beste Reu en Teef van beide rassen.
Het beloofd een heerlijke dag te worden, op het terrein van Dogcenter Zaltbommel, Jan Stuversdreef 4 5315 NZ Kerkwijk. Wij hebben keurmeester Dinanda Mensink bereid gevonden om op onze Kampioensclubmatch de Spinone en Bracco Italiano te keuren. De keuring begint om 10.30 uur precies. Maar de deelnemers moeten tenminste om 9.45 uur aanwezig zijn op het terrein. De organisatie en het secretariaat is vanaf 9.00 uur op het terrein aanwezig. En omdat de keurmeester de honden rassen na elkaar beoordeeld hoeft u als liefhebber niets van de keuringen te missen.
Zoals ieder jaar is er aan het einde van de dag de verkiezing Beste hond van de Show 2018.

Voor inschrijving voor de Kampioenschapsclubmatch is onze digitale inschrijfformulier geopend.
Het inschrijven is daar heel gemakkelijk en het organisatiecomité hoopt natuurlijk dat u zich ook voor deze 8e keer weer massaal gaat inschrijven.

INSCHRIJFGELD
Inschrijfgeld KCM voor 1 september 2018: Leden € 30,-, Niet leden € 35,-
Inschrijfgeld KCM na 1 september 2018: Leden € 35,-, Niet Leden € 40,-

KOPPELS:een reu en een teef van hetzelfde ras en dezelfde variëteit waarvan dezelfde exposant (eerste) eigenaar is. De honden moeten ook zijn ingeschreven in één van de reguliere klassen.

FOKKERIJGROEP: een groep van minimaal 3 en maximaal 5 honden van hetzelfde ras en dezelfde variëteit, ongeacht het geslacht, waarvan de fokker (voornaam en achternaam) dezelfde is, maar niet noodzakelijkerwijs van dezelfde eigenaar. De honden moeten ook zijn ingeschreven in één van de reguliere klassen.

NAKOMELINGENGROEP: een groep die bestaat uit een reu of teef met minimaal drie en maximaal vijf van zijn/haar nakomelingen uit de eerste generatie. De honden moeten ook zijn ingeschreven in één van de reguliere klassen.

Sluitingdatum inschrijvingen KCM is 1 oktober 2018

U krijgt na inschrijving een bevestiging en c.a. 14 dagen voor aanvang een toegangsbewijs toegezonden per mail!
Klik hier voor het VISJ Tentoonstellingsregelement

BELANGSTELLING
Schrijft u niet in, maar wilt u komen kijken? Dat willen wij bijzonder aanmoedigen! Hou deze dagen dus vrij in uw agenda en kom! Wij rekenen op gezellige dagen en hopen jullie te verwelkomen.

De Clubmatch organisatie. Mocht u vragen hebben horen wij dat graag.
Mail uw vragen naar clubmatch@verenigingitaliaansestaandejachthonden.nl

 

FOTO Raduno 2017 Beste Spinone en Beste Bracco Italiano

FOTO Raduno 2017 Beste Spinone en Beste Bracco Italiano

N.B. Deelname aan activiteiten van de Vereniging Italiaanse Staande Jachthonden (VISJ) gebeurt op eigen verantwoording. De Vereniging Italiaanse Staande jachthonden aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor schade en/of letsel, indien deze tijdens VISJ-activiteiten wordt geleden.

N.B. Participation in activities of the Association Italian Pointing dogs (VISJ) is at the user's own responsibility. The Association Italian Pointing dogs does not accept any liability for damage and/or injuries, if during VISJ activities.

 
 
(C) Vereniging Italiaanse Staande Jachthonden
   
  blogspot visitor