Vereniging Italiaanse Staande Jachthonden
Club voor de Bracco Italiano & Spinone in Nederland
ORGANISATIE
CLUB ONLINE
ONZE RASSEN
PUPS & HERPLAATS
FOKKEN
CLUB INFO
RESULTATEN
EMAIL
CONTACT
BESTUUR LEDEN BLOG BRACCO ITALIANO GEBOORTEBERICHT VISJ FOK REGELS CLUB NIEUWS SHOW VOORZITTER
STATUTEN & HR FACEBOOK PAGINA SPINONE DEKBERICHT VISJ FOKKERS AGENDA WERK SECRETARIS
AANMELDEN LID WEBPAGINA HOME GEZONDHEID HERPLAATSER NIEUWS ARCHIEF KAMPIOEN PARADE PENNINGMEESTER
OPZEGGEN LID         LINK VISJ TITELS  

CLUB NIEUWSACTUEEL

Lidmaatschap VISJ


De VISJ is opgericht in 2010 en is de officiŽle rasvereniging voor de Bracco Italiano en Spinone. Erkend door de Raad van Beheer op Kynologisch Gebied in Nederland.

De Vereniging Italiaanse Staande Jachthonden (VISJ) behartigt de belangen van de Bracco Italiano en Spinone in Nederland. Op deze website vindt u informatie over deze rassen en onze vereniging.

De oprichters van de Vereniging Italiaanse Staande Jachthonden hadden een heel duidelijk beeld voor ogen. "Het zou een vereniging moeten zijn van de leden, niet van een bestuur. De interactiviteit zou groot moeten zijn en daardoor zou een hechte gemeenschap kunnen ontstaan. Door deze website in te richten voor het gemak van de leden en het nemen van initiatieven, maken wij het mogelijk om met elkaar dingen te ondernemen, die we normaal alleen zouden doen, of nooit... Met 'WIJ' bedoelen we alle leden, dus niet alleen het bestuur. Het bestuur draagt slechts uit, dat wat de leden wensen voor hun vereniging.

Tot nader orde worden er geen nieuwe leden toegelaten tot de vereniging.

VISJ  houdt, veldwedstrijden, jachtaanleg testen en jacht-gebruikshonden wedstrijden voor leden
De VISJ heeft een webpagina, een BLOG en een FACEBOOK pagina waar informatie, foto's, verhalen en aankondigingen van evenementen van leden kunnen worden gedeeld.

U kunt ons helpen de informatie actueel
te houden

 

 

Diverse VISJ wandelingen voor en door leden georganiseerd BLOG zo interactief mogelijk te maken door leuke berichtjes over uw honden door te sturen of activiteit aan te kondigen (een wandeling, een cursus, een discussie, ga vooral veel dingen samen doen, vrijblijvend, maar o zo gezellig.)

De BLOG en webpagina worden beheerd door de webmaster. De webmaster van de VISJ is ten alle tijden bevoegd veranderingen aan te
brengen en of berichten zonder opgaaf van reden


VISJ Fundagen


Privacy protocol
AVG Algemene Verordening Gegevensbescherming
Klik hier voor ons "Privacy protocol"

 

 

Uw lidmaatschap opzeggen?
VISJ exterieur keuringen in vorm van Clubmatch of KampioenschapclubmatchWij wijzen u graag op de volgende regels uit het huishoudelijk reglement: Zij die hun lidmaatschap der vereniging wensen te beŽindigen, dienen dit uiterlijk voor 1december van het lopende kalenderjaar schriftelijk aan de secretaris kenbaar te maken. Heeft opzegging voor die datum niet plaatsgevonden, dan is men verplicht de contributie over het gehele daaropvolgende kalenderjaar te voldoen.
U kunt het gehele reglement bekijken op pagina.:
http://www.bracco-italiano-spinone-club.nl/huishoudelijkreglement.htm

Welkom
op de homepage van de
"Vereniging Italiaanse Staande Jachthonden"
Opgericht 2010 

   
© Vereniging Italiaanse Staande Jachthonden